Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

 Η εργασία μας χωρίζεται σε 3 μέρη ως εξής :

  1. Οι μικροοργανισμοί στη φύση και η δράση τους.
  2. Oι μικροοργανισμοί στην καθημερινή μας ζωή
  • Παραγωγή ψωμιού, κρασιού και μπύρας
  • Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων
  • Τεχνικές συντήρησης τροφίμων για την παραγωγή παραδοσιακών εδεσμάτων με τη χρήση:
            i. Αλατιού
            ii. Ξυδιού
            iii.Λίπους
            iv.Ζαχαρης
     3.  Σύγχρονες εφαρμογές της Βιοτεχνολογίας:
  • Στην ιατρική και φαρμακευτική
  • Στη βιομηχανία
  • Στη γεωργία και κτηνοτροφία
  • Στο περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου