Η εργασία μας χωρίζεται σε 3 μέρη ως εξής :
- Οι μικροοργανισμοί στη φύση και η δράση τους.
- Oι μικροοργανισμοί στην καθημερινή μας ζωή
- Παραγωγή ψωμιού, κρασιού και μπύρας
- Παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων
- Τεχνικές συντήρησης τροφίμων για την παραγωγή παραδοσιακών εδεσμάτων με τη χρήση:
ii. Ξυδιού
iii.Λίπους
iv.Ζαχαρης
3. Σύγχρονες εφαρμογές της Βιοτεχνολογίας:
3. Σύγχρονες εφαρμογές της Βιοτεχνολογίας:
- Στην ιατρική και φαρμακευτική
- Στη βιομηχανία
- Στη γεωργία και κτηνοτροφία
- Στο περιβάλλον
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου